Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Дроб на Тиган
Телешки Дроб на Тиган

Телешки Дроб на Тиган

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно телешки дроб на тиган в Edin.bg.
Паниран телешки дроб на тиганПаниран телешки дроб на тиганПотопете дроба в брашно и го изпържете до готовност. Поднесете дроба топъл. Панираният телешки дроб на тиган е много вкусен....
Телешки дроб панеТелешки дроб пане
Посоляваме панираният телешки дроб и поднаняме със свежа салата по избор....
Консоме от телешки дробКонсоме от телешки дроб
Задушаваме телешкия дроб в маслото, заедно с гъбите, нарязани на парченца, без да добавяме никаква сол....
Пастет от телешки дробПастет от телешки дроб
Традиционният телешки пастет се поднася студен....
Пате от телешки дробПате от телешки дроб
Приготвеното Пате от телешки дроб се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност....
Ориз с телешки дробОриз с телешки дроб
В дълбок тиган разтопете масло. Запържете нарязания телешки дроб на малки парченца и го запържете до златисто....
Агнешки дроб на тиган с пресен лукАгнешки дроб на тиган с пресен лук
Сервираме агнешки дроб на тиган с пресен лук, докато е още топъл. Става превъзходно мезе....
Варен телешки дроб с пикантен сос по селскиВарен телешки дроб с пикантен сос по селски
Телешкият дроб се почиства добре, залива се със студена вода и виното и се вари, без да се разрязва. Прибавят се сол и дафинов лист....
Телешки дроб с пикантен сос с кисели краставичкиТелешки дроб с пикантен сос с кисели краставички
Телешкият дроб се вари, без да се нарязва, като се залива със студена вода и бяло вино....
Супа от телешки черен дробСупа от телешки черен дроб
Когато кипнат, добавете нарязания на дребно черен дроб. Оставете продуктите да се варят на тих огън около 1 час....
Крехки телешки стекове на тиганКрехки телешки стекове на тиган
Готовите крехки телешки стекове на тиган се поднасят с лимонов сок и гарнитура по избор. Добър апетит!...
Крехки телешки пържоли на тиганКрехки телешки пържоли на тиган
Ако все още се притеснявайте дали ще се получи крехко телешко, остава класическия стар вариант - да начукате леко месото преди да го сложите в тигана...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: