Edin.bg»Избрани Колекции»Селска Кухня


1

Във вряла подсолена вода поставяме нарязаните на дребно пиперки. Оставяме ги да поврат няколко минути, след което прибавяме картофите, нарязани на...

Нарежете лука на ситно и го запържете до омекване в загрятото олио или масло. Когато лукът омекне, добавете брашното и запържете до златисто....

Печем чудната селска баница в предварително загрята на 200°C фурна.
Поднасяме с кисело мляко за още по-неповторим вкус!...

Взимаме агнешкото месо и го смесваме със ситно нарязаната глава лук, наситнения магданоз и яйцата.
Добавяме накиснатите в хладка вода или мляко...

2

Оставете готовия богат селски гювеч за около 1 час в изключена фурна със затворен капак.
Насладете му се!...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: