Пухкава заливка за мусака

Пухкава заливка за мусака

4

необходими за една мусака - лук, морков, картофи и свинска кайма и нищо повече. Тази заливка е наистина уникална и стои отгоре на мусаката (както...

1

Пухкава заливка за мусака

Преглед на най-новите 44 теми относно пухкава заливка за мусака в Edin.bg. Разгледай най-новото за пухкава заливка за мусака в сайта.
Вкусна мусака с пухкава заливка

Вкусна мусака с пухкава заливка

мазнина. Докато се пече се прави заливката. Киселото мляко се разбива, слага се содата и предварително разбити яйца, разбърква се добре. В...

Мусака от тиквички с пухкава заливка

Мусака от тиквички с пухкава заливка

залива с яйцата, разбити с киселото мляко и се запича до готовност в предварително загрята на 180 градуса фурна....

Постна мусака без заливка

Постна мусака без заливка

равномерно върху ястието, което се наръсва с червения пипер и се пече още десетина минути. Поднася готовата постна мусака със салата от картофи....

Пухкави банички със заливка

Пухкави банички със заливка

. Отделяме от тази смес - 4 с.л. в отделна купичка, които ще използваме за заливка преди печене на баничките. Вземаме кора, намазваме с олио, като си...

Доматена мусака без заливка

Доматена мусака без заливка

Лукът се нарязва на филийки, морковите на колелца, а месото на хапки. Задушават се в мазнината. Последователно се прибавят нарязаните на...

Заливка за мусака

Заливка за мусака

7

. Бъркането продължава, докато стане гладка смес. Ако много се сгъсти, добавете още едно яйце. Залива се и се разпределя равномерно върху...

Вкусна мусака без заливка

Вкусна мусака без заливка

и сол на вкус. Наливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....

Мусака със заливка

Мусака със заливка

се разбиват, добавя се млякото и брашното и се разбърква. 10-15 минути преди да е готова мусаката се залива със сместа и се дозапича. Сервира се с няколко лъжички кисело мляко....

Патладжанова мусака без заливка

Патладжанова мусака без заливка

патладжани. Най-отгоре трябва да бъде кайма. Налива се вода (1 ч.ч.) и мусаката се пече на фурна, докато течността се изпари....

Мусака с апетитна заливка

Мусака с апетитна заливка

. Пече се докато изври водата и се запече до златисто. Накрая правим заливката за мусаката. Разбъркваме киселото мляко с яйцата, след което...

4.2
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: