Edin.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на пилешко месо в буркани


Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана пилешка шунка, разбъркана с нарязания на кубчета свински език и желето....

4

Бурканите с месо се затварят с капаци и се стерилизират 100 минути в кипяща вода....

След това месото се оставя да изстине и се пълни в чисти и сухи буркани. Получилият се бульон също се разпределя в бурканите....

Напълнете в буркани и добавете сол и магданоз.
Запечатайте добре бурканите и стерилизирайте за 30 минути....

Нарежете свинското месо на парчета. Ако има кокали, трябва да ги насечете.
Консервирането на месото може да се случи по два начина....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: