Edin.bg»Избрани Колекции»Стерилизиране на Буркани с Месо

От говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон....

Оставяме месото 30 минути да попие подправките, след което загряваме маслото и изпърваме всяка пържола от двете страни до зачервяване....

Налейте половин чаша топла вода, подсолена, и задушавайте на тих огън, докато месото остане само на мазнина....

Печете гювечетата без месо за 50 мин. на 250 градуса. В края на печенето може да махнете капаците.
Поднесете топли зимните гювечета без месо....

Славянският гювеч без месо е готов.
Вижте също как да си приготвите славянски гювеч с месо или любимия ориз с гъби....

Поднесете приготвеното Овнешко месо по бохемски със сварен ориз или гарнитура по избор....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: