Edin.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на пилешко месо в буркани


Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана пилешка шунка, разбъркана с нарязания на кубчета свински език и желето....

4

Бурканите с месо се затварят с капаци и се стерилизират 100 минути в кипяща вода....

Напълнете в буркани и добавете сол и магданоз.
Запечатайте добре бурканите и стерилизирайте за 30 минути....

Нарежете свинското месо на парчета. Ако има кокали, трябва да ги насечете.
Консервирането на месото може да се случи по два начина....

След това месото се оставя да изстине и се пълни в чисти и сухи буркани. Получилият се бульон също се разпределя в бурканите....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: