Пилешка Кълцаница

Разгледай всички 74 авторски предложения относно пилешка кълцаница в Един.бг.
Кълцана туршияКълцана туршияСкълцваме или смиламе почистените и измити камби и другите зеленчуци. Счукваме чесъна и го прибавяме към сместа заедно със солта и захарта. Всичко...
Запържена пилешка супаЗапържена пилешка супаРазреждаме с пилешкия бульон и пускаме ситно нарязаните пилешки дреболийки....
Икономична пилешка кремсупаИкономична пилешка кремсупаПоднасяме пилешката супа, поръсена със свеж магданоз....
Пилешки кексПилешки кексСваряваме пилето и го обезкостяваме внимателно. Смиламе месото или го нарязваме на съвсем ситно. Разбъркваме го с наситнения лук, добре измития...
Панирани пилешки пържолиПанирани пилешки пържолиОбезкостете бялото месо и оформете малки пилешки пържоли....
Панирани пилешки котлетиПанирани пилешки котлетиПодберете млади и не много едри пилета. Нарежете ги на по 4 парчета - двете бутчета и двете плешки....
Пилешки бургери на барбекюПилешки бургери на барбекюРазделяме готовата смес на шест равни части и оформяме пилешки кюфтета с дебелина 1, 5 см....
Брускети с пилешко месоБрускети с пилешко месоВърху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана пилешка шунка, разбъркана с нарязания на кубчета свински език и желето....
Макарони с пилешки филенцаМакарони с пилешки филенцаРазпределете макароните по чиниите, а върху тях сложете нарязаните топли пилешки филенца....
Пилешки кюфтета със сметанаПилешки кюфтета със сметанаПочистете приготвените пилешки гърди от костите и кожата и ги накълцайте много ситно със сатър или ги смелете с месомелачка....
Зеленчукова салата с пилешкоЗеленчукова салата с пилешкоНарежете на дребно киселите краставички, цвеклото, целината, морковите и картофите и ги смесете добре с наситненото месо и майонезата. Овкусете...
Задушено пилешко с бираЗадушено пилешко с бираПригответе марината за пилешко месо от зехтина, дафиновите листа, черния пипер и джинджифила и пуснете в нея парчетата пиле и отделената кожа за 30...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: