Edin.bg»Избрани Колекции»Пилешка Каша
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка Каша

Пилешка Каша

Разгледай всички 12 авторски предложения относно пилешка каша в Edin.bg.
Любимата пилешка кашаЛюбимата пилешка кашаТова е любимата пилешка каша на всички. Добър апетит!...
Пилешка каша от бутчетаПилешка каша от бутчета
Пилешката каша от бутчета е готова....
Лапад кашаЛапад каша
Почистваме лапада и го нарязваме на дребно. Загряваме мазнината и запържваме до зачервяване брашното. Прибавяме нарязания лапад, запържваме и...
Икономична кашаИкономична каша
Ситно нарязания лук запържете до омекване в олиото, сипете брашното и преди да започне да си променя цвета, сложете дребно нарязаните домати....
Овесена каша ФитнесОвесена каша Фитнес
Сипете вода в касерола да се топли. Добавете овесените ядки. Обелете тиквата и настържете на едро ренде. Сварете овесената каша до омекване на...
Гъста гъбена кашаГъста гъбена каша
1
Накълцайте на ситно лука и чесъна. Запържете ги в олио и краве масло. Обелете и почистете гъбите. Нарежете някои на филийки, а други на ситно....
Постна гъбена кашаПостна гъбена каша
Почистваме гъбите, измиваме и нарязваме на едри парчета. Поставяме в подходяща съдинка, след което сваряваме в леко подсолена вода. Приготвяме...
Постна Спаначена КашаПостна Спаначена Каша
Измийте спанака и зеления лук и ги нарежете на ситно. Сложете ги в дълбок тиган с малко мазнина. Налейте малко вода и ги задушете. Поръсете...
Зелена гъбена кашаЗелена гъбена каша
Тази гъбена каша е готова за нула време и е добра идея, когато нямате време за готвене. Измийте и нарежете гъбите. Запържете ги за 2-3 минутки...
Гъста спаначена кашаГъста спаначена каша
22
Спанакът изплакнете добре, отцедете и накълцайте на дребно. След това сварете пъдпъдъчите яйца за максимум пет минути. Охладете със студена вода....
Пилешка дроб сармаПилешка дроб сарма
Пилешката дроб сарма е готова....
Запържена пилешка супаЗапържена пилешка супа
Разреждаме с пилешкия бульон и пускаме ситно нарязаните пилешки дреболийки....

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: