Огретен от Тиквички със сос Бешамел

Разгледай всички 23 подбрани съвети за огретен от тиквички със сос бешамел в Един.бг.
Тиквички със сос БешамелТиквички със сос БешамелПрибавяме към Бешамела тиквичките, ситно нарязания копър и белтъците, разбити на сняг....
Бешамел сосБешамел сосЗагрейте маслото и запържете до бледожълто брашното, като бъркате непрекъснато. Когато брашното достигне до желания цвят, прибавете постепенно...
Класически сос БешамелКласически сос БешамелКласическият сос Бешамел е готов. Източник: Рецептурник за обществено хранене....
Целина със сос бешамелЦелина със сос бешамелСлед което добавете към получения Бешамелов сос и лимоновия сос, кашкавала, разбитите жълтъци, магданоза, копъра, черния пипер, смления чесън и солта...
Риба със сос БешамелРиба със сос БешамелПоднесете готовото ястие от печена риба със сос бешамел, подправен с черния пипер и ситно нарязания магданоз....
Макарони със сос БешамелМакарони със сос БешамелСваряваме макароните до готовност в подсолена вода, след което ги отцеждаме и заливаме с препърженото масло. Загряваме маслото и запържваме брашното...
Спанак със сос БешамелСпанак със сос БешамелЗалейте с останалия бешамел, поръсете с галета и масло по желание. Ястието се пече около 30 минути в предварително загрята фурна....
Пълнени картофи със сос БешамелПълнени картофи със сос БешамелПодбираме еднакви на големина картофи и внимателно ги издълбаваме с нож или остра лъжичка. В отделен съд загряваме олио и запържваме до омекване...
Патладжани, запечени със сос БешамелПатладжани, запечени със сос БешамелПодреждаме ги в подходяща тавичка и ги заливаме със сос Бешамел, който сме приготвили по следния начин....
Класически бешамелов сосКласически бешамелов сосСос Бешамел е подходящ, както за меса, така и за зеленчуци....
Огретен с тиквички, маслини и каймаОгретен с тиквички, маслини и каймаПоръсете огретена с настъргания кашкавал и го печете 20 мин. в предварително загрята на 200 градуса фурна....
Баница с кайма и сос БешамелБаница с кайма и сос БешамелЗагрейте част от олиото и запържете гъбите, нарязани на филийки, след това и каймата до готовност. Свалете от котлона, приберете на топло и пристъпете...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: