
Лентата със свинските ребърца трябва да е с ширина около 8 –10 см.
Всяко ребро се реже, без да се отрязва докрай, така че отделните ребра да...

нощ.
На следващия ден изпечете свинските ребърца на загряна намазнена скара, като от време на време с помощта на четка ги мажете с маринатата.
Поднесете мариновани ребърца на скара със свежа салата....

Разтопете меда в съд на котлона на слаб огън и добавете към него, след като го отстраните от котлона доматеното пюре, соевия сос, чесъна, солта и...

В подходящ съд смесвате мед 1 с.л., доматено пюре 3 с.л., соев сос 1 ч.л., кайенов пипер, черен пипер, кимион, сух чесън.
Разбърквате до...

Смесваме всички продукти без месото и хубаво разбъркваме.
Ребърцата нарязваме на малки парчета, като най-добре да ги разрежем и напречно...

разбъркват и се подреждат в тавичка.
Поръсват се с червен пипер и зехтин.
Печете на 200 градуса, около 35-40 минути или до готовност.
Уникално вкусни ребърца се получават. Опитайте!...

Изберете ребърца с повечко месо по тях.
Разбийте всички съставки и накиснете ребрата в тази марината. Оставете в покрит съд в хладилника да...

минути преди да махнем ястието от фурната изваждаме тавата и разтваряме фолиото. Допичаме маринованите свински ребърца на фурна 15 минути без фолио....

В купа, смесете течния мед, уни соса и кетчупа, разбъркайте.
В готовата марината оваляйте крехките ребърца, завийте със стреч фолио и ги...

градуса за час и половина.
Махнете фолиото след изтичане на времето и запечете свинските ребърца до приятен златист загар.
Сервирайте с подходяща гарнитура....

да се мариноват хубаво.
След като ребрата са се мариновали, подгответе барбекюто или скарата. Загрейте хубаво скарата, а ако използвате...