
за 12 часа.
След това китайската туршия е готова. Съхранява се задължително в хладилник....
1
Китайска Туршия
Преглед на авторски 12 публикации за китайска туршия в Edin.bg. Разгледай най-новото за китайска туршия в портала.

Оризът се сварява, през това време се нарязват на кубчета краставицата и доматите. Чесънът и кромид-лукът също се режат на ситно.
След като...

Сварете пилешкото месо, оставете го да изстине и го накълцайте на ситно.
Разбъркайте го с едро настърганата (или нарязана) краставица...

Затопляме водата и прибавяме захарта и маята. Изчакваме малко да се надигне и прибавяме и солта.
Пресяваме си брашното и правим кладенче, в...

Всички съставки освен яйцето се слагат да врят около 5 мин., или до пълна готовност на граха.
Отнема се от огъня и се добавя яйцето...

Брашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и...

Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза.
Покрийте го с...

Алабашът го обелете и нарежете на тънки ивици. Настържете лука и джинджифила, а рулцата от раци се режат на колелца.
В китайски тиган се...

прибавяме оцета, разбъркваме и варим 10 – 15 минути. Със зеленчуковата смес напълваме буркани, заливаме течността, а отгоре наливаме 2 пръста олио (над туршията)....