Домашно консервирано свинско месо

Домашно консервирано свинско месо

0

Затваряне на свинско месо в буркани е често срещата практика у нас. За целта ви трябва прясно месо от току-що заклано прасе. Месото, в...

1

Домашно Консервиране на Месо

Преглед на всички 48 идеи относно домашно консервиране на месо в Edin.bg. Разгледай най-новото за домашно консервиране на месо в портала.
Консервирано пуешко месо

Консервирано пуешко месо

1

Месото се нарязва, осолява се хубаво - на 1 кг месо се слагат 20 г сол, или 1 равна с. л., нарежда се на наклонена повърхност за поне 12 часа...

Как да консервираме пуешко месо

Как да консервираме пуешко месо

Ако искате да запазите каквото и да е месо за по-дълго време, най-лесният начин за това е като го стерилизирате в буркани или консерви...

Съвети за консервиране на месо в буркани

Съвети за консервиране на месо в буркани

2

самите буркани е добре да бъдат увити в хартия, за да не прониква светлина в тях; - При консервирането на месо в буркани добавянето на сол е...

Телешко месо в буркани

Телешко месо в буркани

4

получил, също се разпределя в бурканите. Затварят се хубаво с нови капачки. Готовите буркани нареждаме в голяма тенджера или казан, пълним...

Пържено свинско месо в буркани

Пържено свинско месо в буркани

Хубаво е месото да е от домашно прасе, вкусът е различен. Но който няма, може да приготви рецептата от купено месо. Нарежете месото на...

Домашно осолено свинско месо

Домашно осолено свинско месо

4

Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...

Домашна луканка с телешко месо

Домашна луканка с телешко месо

се плътно и се оставя на прохладно место. В продължение на седем дни каймата се омесва, като на седмия ден е вече узряла и готова за пълнене...

Домашни дюнери с телешко месо

Домашни дюнери с телешко месо

Месото се надребнява и се пече с малко мазнина във фурна, като регулярно се разбърква. През това време се замесва тесто от брашното и смес от...

Пуешко Месо

Пуешко Месо

, защото това означава, че пуйката може да е замразявана повторно. Кулинарна употреба на пуешко месо - Както и с останалите меса, внимавайте когато...

Печено свинско месо и ребра в буркани

Печено свинско месо и ребра в буркани

в буркани, но не претъпкани и 1 пръст под ръба на бурканите. Налейте но малко от сока и мазнината им, във всеки буркан (примерно 4-5 с.л...

Сарми със свинско и пуешко месо

Сарми със свинско и пуешко месо

Измиваме месото от пуйка и обезкостяваме. Нарязваме на парчета. Също така нарязваме и свинското месо и сланината. Листата на киселото зеле...

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: