Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеле на Фурна

Зеле на Фурна

Прегледай всички 88 подбрани съвети за зеле на фурна в Edin.bg.
Брюкселско зеле по полскиБрюкселско зеле по полскиБрюкселско зеле по полски - незабравима вкусотия от полската кухня!...
Есенна супа със зелеЕсенна супа със зеле
Нарязваме зелето на много гънки ивици, на дребно нарязваме лука и целината. Смесваме ги, заливаме всичко със 7-8 ч.ч. гореща подсолена вода и ги оставяме...
Домашна кокошка със зелеДомашна кокошка със зеле
Взимаме една по-тлъста домашна кокошка, измиваме я и я слагаме да се запържи в тиган заедно с маслото. Когато кокошката се зачерви, поръсете с малко...
Пикантно зеле с доматиПикантно зеле с домати
Пикантното зеле с домати поднесете с копър....
Салата от мариновано зелеСалата от мариновано зеле
След като тази смес заври, започваме да пускаме в тенджерата нарязаното на тънки ивици зеле....
Свински гулаш със зелеСвински гулаш със зеле
В подходяща дълбока тенджера се слагат ред кисело зеле, ред месо и така до изчерпване на продуктите....
Червено зеле на салатаЧервено зеле на салата
Готовото задушено зеле се използва като салата или гарнитура към варени, печени и задушени риби, птици, меса и др. или се поднася като ястие....
Брюкселско зеле с кашкавалБрюкселско зеле с кашкавал
Почистените и измити главички брюкселско зеле се сваряват в подсолена вода и се отцеждат....
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршия
Подбират се свежи глави зеле, които се почистват от горните листа....
Перфектното свинско с прясно зелеПерфектното свинско с прясно зеле
Поставяме във фурната и задушаваме на 180 градуса за 90 минути. После премахваме похлупака и запичаме още половин час до златисто....
Бабиното постно зеле с чесънБабиното постно зеле с чесън
Бабиното постно зеле с чесън сервираме със скълцан магданоз и домашен хлебец. Ще се съгласите и вие, че бабините манджи са най-вкусни!...
Бъркани яйца с къдраво зелеБъркани яйца с къдраво зеле
Бърканите яйца с къдраво зеле са много вкусни....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: