Edin.bg»Избрани Колекции»Джолан с кисело зеле на фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Джолан с кисело зеле на фурна

Джолан с кисело зеле на фурна

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно джолан с кисело зеле на фурна в Edin.bg.
Кисело зеле със свински джолан на фурнаКисело зеле със свински джолан на фурнаЗеле със свинско месо е класическа комбинация, любима на цялото семейство. Пригответе си и вие кисело зеле със свински джолан на фурна....
Свински джолан с кисело зелеСвински джолан с кисело зеле
Сложете джолана и притиснете. Добавете олио и водата до месото. Свинското с кисело зеле сложете в студена фурна....
Шаран на фурна с кисело зелеШаран на фурна с кисело зеле
Наливаме съвсем малко вода и печем в загрята на 180 градуса фурна за около 45 минути или до готовност....
Джолан с кисело зеле в глинен съдДжолан с кисело зеле в глинен съд
Джоланът с кисело зеле в глинен съд е готов....
Кисело зеле с петел на фурнаКисело зеле с петел на фурна
Щом оризът се свари, сервирайте киселото зеле с петел на фурна....
Ребърца с кисело зеле на фурнаРебърца с кисело зеле на фурна
Ребърцата с кисело зеле на фурна са готови....
Традиционно кисело зеле с ориз на фурнаТрадиционно кисело зеле с ориз на фурна
Традиционното кисело зеле с ориз на фурна е готово....
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршия
Оставяте киселото зеле да втасва до готовност на хладно място. Ако го държите на топло, ще втаса по-бързо. Консумира се така....
Кисело зеле със свинскоКисело зеле със свинско
Прехвърлете в тавичка и печете киселото зеле с ориз във фурна на 250°C....
Щи от кисело зелеЩи от кисело зеле
В тенджера сложете ситно нарязаното и отцедено от сока кисело зеле, половината доматено пюре и 200 гр бульон или вода....
Постно кисело зеле с бобПостно кисело зеле с боб
Постното кисело зеле с боб е готово!...
Зимна чорба с кисело зелеЗимна чорба с кисело зеле
Нарязваме на дребно киселото зеле, заливаме го със 7-8 ч.ч. вода и го оставяме да ври на тих огън до омекването му....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: