Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани Пилешки Воденички

Панирани Пилешки Воденички

Открий всички 36 избрани предложения за панирани пилешки воденички в Edin.bg.
Панирани пилешки гърди с чеснов сосПанирани пилешки гърди с чеснов сосСервирайте панираните пилешки гърди с купичка чеснов сос....
Панирани пилешки филенца с чеснов сосПанирани пилешки филенца с чеснов сос
Панираните пилешки филенца с чеснов сос са много вкусни....
Панирани пилешки крилца с кисело млякоПанирани пилешки крилца с кисело мляко
Така панираните пилешки крила се нареждат в тава, постелена с хартия за печене. Отгоре се налива струйка олио....
Панирани пилешки късчета с гъбен сосПанирани пилешки късчета с гъбен сос
Насладете се на Панирани пилешки късчета с гъбен сос....
Панирани пилешки пържоли с царевично брашноПанирани пилешки пържоли с царевично брашно
Панираните пилешки пържоли с царевично брашно са готови....
Панирани пилешки дробчета с яйца и брашноПанирани пилешки дробчета с яйца и брашно
Панираните пилешки дробчета с яйца и брашно са много вкусни....
Дроб-сарма с пилешки дробчета и воденичкиДроб-сарма с пилешки дробчета и воденички
Дроб-сармата с пилешки дробчета и воденички е много вкусна. Добър апетит!...
Чорба от воденичкиЧорба от воденички
Чорбата от воденички е готова....
Воденички пане без пърженеВоденички пане без пържене
Сварете пилешките воденички с бульона. Отцедете ги. Разбийте яйцето. Отделно смесете брашното с подправката за пиле и галетата....
Мезе от задушени воденичкиМезе от задушени воденички
Сварете в подсолена вода размразените, добре почистени от ципите и измити воденички....
Селска яхния с лук и воденичкиСелска яхния с лук и воденички
В тенджера загряваме мазнина и запържваме нарязаните вече зеленчуци за десетина минути, след което прибавяме и сварените пилешки воденички....
Панирани яйцаПанирани яйца
10 от яйцата се сваряват и се обелват. Последното яйце се разбива добре. Твърдо сварените яйца се овалват първо в брашното, след това се потапят...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: