Панирани яйца

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
10
"Покрай великденските празници всички хапват повечко варени яйца, но какво ще кажете те да бъдат и панирани след това"

Необходими продукти

  • яйца - 11 бр.
  • брашно - 2 - 3 с.л
  • галета - 300 г
  • сол
  • черен пипер
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

10 от яйцата се сваряват и се обелват. Последното яйце се разбива добре.

Твърдо сварените яйца се овалват първо в брашното, след това се потапят в разбитото яйце и най - накрая в галетата, към която са прибавени сол и черен пипер.

Пържат се в сгорещеното олио. Може да се поднесат със зелена салата. Получава се чудесно мезе за бира!

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: