Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паламуд в маринатаКипваме ги и с тази марината заливаме рибата.
Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Салата от аншоа (маринована копърка)
Към тази салата от аншоа (маринована копърка) може да добавите нарязани кръгчета с част от лука....
сьомгова пъстърва на тиган
Прибавете бялото вино и оставете да се маринова за 20 минути.
Загрейте тиган и поставете филетата сьомгова пъстърва с кожа надолу....
Печена пъстърва по ергенски
Измийте почистената риба, подсушете я и я натрийте с лимоновия сок и солта....
Пъстърва с лесен сос
Почистената пъстърва се посолява и се оставя да престои 30 минути, след което се слага да се вари в смес от оцета, 1 ч.ч. вода и останалите продукти...
Пържен шаран за Никулден
Отцедете пържената риба върху кухненска хартия и поднесете с гарнитура по избор.
Пърженият шаран за Никулден е много вкусен и лесен....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: