Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен Ориз с Пиле и Яйца

Пържен Ориз с Пиле и Яйца

Открий всички 24 кулинарни идеи за пържен ориз с пиле и яйца в Edin.bg.
Пиле по кипърскиПиле по кипърскиНамалете котлона и пържете 2-3 мин., налейте топлия бульон, разбъркайте с дървена лъжица и варете 30 мин....
Моето Петровско ПилеМоето Петровско Пиле
Прибавете отцедения ориз и пържете до усвояването на мазнината....
Желирано мариновано пилеЖелирано мариновано пиле
Сварете измитото и изчистено пиле в маринатата, приготвена от водата, оцета, солта, настърганата кора от лимона, дафиновия лист, ситно нарязания лук...
Печено пиле в гювечПечено пиле в гювеч
Печеното пиле в гювеч е готово....
Пиле с брюкселски зелчициПиле с брюкселски зелчици
Ако остане от зеленчука, наредете в тавата около пълненото пиле. Полейте пилето с бульона и виното....
Пиле, задушено със зеленчуциПиле, задушено със зеленчуци
Сварете пилето, обезкостете го и го нарежете на порции. В олиото запържете нарязаните на колелца моркови и лука, нарязан на филийки. Сипете...
Пълнено пиле със сиренеПълнено пиле със сирене
1
Преди да поднесете, поръсете порциите с печено пиле черен пипер и ситно нарязан магданоз....
Печено пиле с босилекПечено пиле с босилек
Нарежете почистеното пиле на 4 порции, изпържете ги до златисто в предварително загрято олио, след което ги прехвърлете в йенска тенджера или гювеч...
Пълнено пиле по австралийскиПълнено пиле по австралийски
Напълнете с готовата плънка измитото и подсушено пиле, което сте натрили отвън и отвътре със сол....
Пиле Яхния с ГрахПиле Яхния с Грах
Измийте пилето и го нарежете на порции, след което го сварете в леко подсолена вода. Обирайте пяната по време на варенето. Отцедете свареното...
Задушено пиле със зеленчуциЗадушено пиле със зеленчуци
Запържете в олиото нарязаното на по-едри парчета пиле, наситнения лук и червения пипер и изсипете сместа в глинен съд....
Задушено пиле по мъжкиЗадушено пиле по мъжки
Поднесете готовото задушено пиле с варен ориз....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: