Edin.bg»Избрани Колекции»Пържен Ориз с Фиде
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен Ориз с Фиде

Пържен Ориз с Фиде

Разгледай всички 12 избрани предложения за пържен ориз с фиде в Edin.bg.
Пържен ориз за гарнитураПържен ориз за гарнитураПоръсете пържения ориз със сол и черен пипер. Поднесете като гарнитура към основно ястие по избор. Пърженият ориз за гарнитура е готов....
Пържен карнабитПържен карнабит
Розичките се потапят в разбитите яйца, след това в галета и се пържат в повечко мазнина....
Пържен шаранПържен шаран
Сложете пържения шаран в чиния, поръсете със смлените орехи и малко черен пипер и украсете с клонки магданоз и резени лимон....
Вкусен пържен толстолобВкусен пържен толстолоб
Вкусният пържен толстолоб е готов....
Лесен пържен сафридЛесен пържен сафрид
Поднасяме с гарнитура от пържени картофки, салата или просто така, но задължително със студена бира....
Пържен праз мекициПържен праз мекици
Потопяваме парчетата праз в тази смес и пържим от двете страни до златист загар. Поднасяме със салата или туршия....
Хрупкав пържен сафридХрупкав пържен сафрид
Поднесете хрупкавия пържен сафрид с печени картофки или друга подходяща гарнитура....
Карфиолена супа с фидеКарфиолена супа с фиде
Кипнете водата в тенджера. Пуснете вътре ситно нарязаните картофи и овкусете със солта и шарлана. 5 минути по-късно добавете нарязаните моркови...
Зеленчукова чорба с фидеЗеленчукова чорба с фиде
Измийте и почистете спанака. Нарежете лука и моркова, запържете в олио. Добавете нарязания картоф и разбъркайте. Сипете 2 л вода. След 5-6 мин....
Картофена чорба с фидеКартофена чорба с фиде
Наситнете чушката, моркова и лука. Сипете ги в тенджера и ги залейте с вода. Посолете и сипете малко олио, сложете да се варят. След 10-тина минути...
Зеленчукова кремсупа с фидеЗеленчукова кремсупа с фиде
Почистете добре зеленчуците и ги сложете да се варят в подсолена вода до пълното им омекване. След това сварените зеленчуци се прецеждат и пасират...
Пържен свински черен дробПържен свински черен дроб
1
Пържете го в голям тиган със сгорещена мазнина. Пърженият свински черен дроб е вкусен както топъл, така и студен....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: