Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Дроб-сарма с пилешки дробчета и воденичкиЗа заливката разбийте заедно яйцата, киселото мляко, брашното и содата и няколко минути преди да извадите ястието го залейте с нея....
Постна мусака без заливка
Патладжаните се обелват, нарязват се на филии, посоляват се и след 30 мин. се отцеждат от горчивия сок. Изпържват се в силно загрятото растително...
Перфектната заливка за мусака
За приготвянето на заливката отделете белтъците от жълтъците.
Разбийте жълтъците заедно с киселото и прясното мляко....
Мусака с кайма и ориз без заливка
Размийте каймата с малко вода, изпържете я в част от олиото до побеляване и изпаряване на водата, объркайте я със солта, червения пипер и чубрицата...
Мусака с пухкава заливка без кисело мляко
Запечете мусаката с пухкава заливка без кисело мляко още малко и сервирайте....
Огретен със заливка
Разбъркайте киселото мляко, брашното, яйцето и ситно нарязаните магданоз и копър, разстелете получената заливка върху изпечената картофена смес и...
Пълнени домати със заливка
Така приготвените пълнени домати се нареждат в тавичка, намазана с масло, и се заливат с разбитите с прясно мляко яйца....
Печен маринован дроб
На следващия ден изпечете сочния дроб на скара.
Печеният маринован дроб е чудесен!...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: