Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешка дроб сарма с лапад


Взимаме от магазина агнешки комплект - бял дроб, черен дроб, сърца и го сваряваме до готовност в подсолена вода....

Класическата агнешка дроб чорба е мног вкусна.
Вижте как да си приготвите и агнешка курбан чорба или вкусна пролетна агнешка дроб-сарма....

Допечете агнешката дроб сарма до готовност.
Дроб-сармата с дреболии и гъби е много вкусна....

Тази смес се увива в агнешко було, като се оформят големи сарми. Те се пекат на скара до зачервяване....

Когато дроб сармата е готова, я залейте със заливката и върнете във фурната, докато се зачерви....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
50
45
30
22
10
Дай твоята оценка: