Начин на приготвяне
Първо нарежете печурките на филийки, лука на колелца, а месото на кубчета. Наситнете чесъна, а моркова настържете.
Загрейте маслото и запържете пилешкото. Прибавете нарязаните зеленчуци и задушавайте в продължение на няколко минути.
Сипете брашното и разбъркайте много добре, за да не стане на бучки. Сипете водата и млякото, каот не спирате да бъркате.
Овкусете с черен пипер и сол, натрошете сиренето.
Начупете корите за лазаня и ги добавете към продуктите. Сложете капак и гответе на бавен огън около 10 минути.
Накрая добавете настъргания чедър и разбъркайте.
Ако желаете, може да поднесете веднага лазанята или пък да я запечете за 10-тина минути в загрята фурна.
Гъбената лазаня на тиган е готова.