Edin.bg»Рецепти»Риба»Сьомгова пъстърва на тиган

Сьомгова пъстърва на тиган

JuliyaJuliya
Новак
108322k
Сьомгова пъстърва на тиган
Снимка: Juliya
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Сьомговата пъстърва на тиган е много вкусна и лесна за приготвяне, а и работи за вашата тънка талия и красива кожа"

Необходими продукти

  • сьомгова пъстърва - 4 филета
  • лимон - 1 бр.
  • зехтин - 3 с.л.
  • бяло вино - 100 мл
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поръсете филетата с лимоновия сок, зехтина, сол и черен пипер.

Прибавете бялото вино и оставете да се маринова за 20 минути.

Загрейте тиган и поставете филетата сьомгова пъстърва с кожа надолу.

Гответе около 4-5 минути, след това обърнете, похлупете и задушавайте от другата страна за още 3-4 минути рибата на тиган.

Сьомговата пъстърва на тиган е много вкусна и лесна за приготвяне.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: