Касапски сарми

Касапски сарми
Снимка: Веселина Константинова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Лесна и много бърза идея за вечеря, която си подхожда отлично с домашно червено вино."

Необходими продукти

  • кисело зеле - 4 листа
  • бахур - 200 г домашен
  • червен пипер
  • червен пипер
  • слънчогледово олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме с почистване на листата от кисело зеле от твърдите им жилки.

Домашният бахур режем на късове.

Всеки къс се завива със зелеви листа и се реди в намаслена тавичка.

Когато наредим всичките парчета, поръсваме с олио, черен пипер и червен пипер.

Запичаме в загрята фурна до златисто.

Касапски сарми са бързо и лесно предложение за любителите на зелевите сарми.

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: