Пържено свинско с лук и гъби

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Новак
18444k280
Пържено свинско с лук и гъби
Снимка: Ваня Георгиева
04/03/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Чудно мезе или вечеря от пържено свинско с лук и гъби"

Необходими Продукти

  • лук - 1 глава
  • гъби - 600 г
  • свинско месо - 700 г
  • лют червен пипер
  • олио
  • универсална подправка - зеленчукова подправка
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското нарежете на парчета. Нарежете лука и гъбите. Сложете месото да се пържи, добавете лука и гъбите, сипете малко вода и затворете капака.

Поръсете със зеленчукова подправка и чубрица, разбъркайте.

Щом е готово, свалете пърженото свинско от котлона, поръсете с лют червен пипер.

Пърженото свинско с лук и гъби е страхотна вечеря!

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: