Начин на приготвяне
Ще ви трябва форма 24 см. Нарежете кебапчетата наполовина и подредете една част от тях изправени във формата.
Намачкайте картофите, добавете черен пипер, масло, сол и магданоз. Разбийте заквасената сметана и яйцата, добавете към рикотата. Посолете и добавете копъра. Разбъркайте.
Наредете парченца кебапчета (1 см) с рязаната част нагоре на дъното. Сипете половината от картофената смес, отгоре чушки, нарязани на ленти.
Покрийте с рикота, отгоре подредете другите парченца кебапчета. Сипете другите картофи и заравнете вкусната солена торта.
Задушете гъбите в масло, и сложете върху картофите. Запечете за час на 200 градуса.
Поръсете с кашкавал и върнете празничната солена торта с кебапчета да се разтопи кашкавалът във фурната.