edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Шницели»Класически български шницели

Класически български шницели

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
1322k101
Класически български шницели
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
30/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции8
"Измислихте ли гарнитура към тези класически шницели?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситнете лука и го смесете заедно с каймата и предварително разбитите яйца.

Добавете содата, водата и брашното, ароматизирайте с черния пипер и чубрицата.

Объркайте много добре, покрийте и приберете в хладилник за няколко часа.

Загрейте олио в тиган.

Гребвайте с лъжица от сместа и слагайте в тигана, като леко приплесквате, за да се оформи шницел.

Класическите български шницели са много вкусни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: