Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Шницели»Сочни Шницели от Андалусия

Сочни Шницели от Андалусия

Мария СимоваМария Симова
Новак
236134k
Сочни Шницели от Андалусия
Снимка: Мария Симова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Сочни шницели, поднесени с картофки, които всеки би искал да си хапне"

Необходими продукти

  • бекон - 2 листа
  • пържола - 1 бр. от месо по избор
  • топено сирене - 2 листа
  • за овалването
  • брашно
  • яйца - 1 бр.
  • галета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолата на тънко с дървено чукче.

Сложете я заедно с лист топено сирене върху бекона, отгоре отново сложете топено сирене и бекон.

Завийте я и я закрепете с клечки за зъби.

Оваляйте пържолата първо в брашно, после в разбитото заедно с галетата яйце.

Пържете я в загрята мазнина на умерена температура до готовност, а след това я извадете върху кухненска хартия, за да се отцеди добре.

Сервирайте вкусните шницели с гарнитура по желание.

Опитайте и вие тези Сочни Шницели от Андалусия.

Добър апетит!

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: