Начин на приготвяне
Джинджифилът, чесънът и всички зеленчуци се почистват добре и се слагат в голяма тенджера с около 2 литра вода да се сварят.
След като продуктите са готови, се изваждат от водата и се пасират.
Маслото, горещото прясно мляко и бульонът се добавят постепенно към пасираните зеленчуци.
Вкусната зеленчукова супа се подправя на вкус и се слага на котлона за няколко минути да кипне.
За крутоните:
Филиите хляб се нарязват на кубчета, овкусяват се с подправки и няколко капки зехтин.
Печат се във фурна или на тиган до готовност.
Поднесете питателната крем супа с крутони с току що изпечените крутони, пармезан и мащерка.
По желание добавете и заквасена сметана.
Да ви е сладко!