Пилешка каша от бутчета

Сия РибагинаСия Рибагина
Новак
23
2
2k
1
Пилешка каша от бутчета1 / 2
01/02/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви70 мин.
Общо90 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пилето във вода със сол и кубчето бульон. Щом месото е напълно готово, извадете от бульона и охладете, след което го обезкостете и накъсайте на ситно.

Оставете настрана бульона от варенето. Смесете брашното с червения пипер и подправките.

В подходящ дълбок тиган загрейте маслото и зехтина. Запържете наситнения чесън, а след това добавете брашното с подправките.

Постепенно към тях добавяйте по малко от бульона, като бъркате непрекъснато, за да не се образуват бучки.

Накрая добавете и месото, а щом кашата заври, свалете от котлона. Поръсете с магданоз и сервирайте.

Пилешката каша от бутчета е готова.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: