Начин на приготвяне
Измийте чушката, разрежете я през средата и изчистете от семките.
Обелете картофа, измийте и нарежете на тънки парчета. Лука също обелете и нарежете на не много дребно.
Загрейте тиган с олио. Сложете лука и картофа заедно и изпържете на среден котлон до омекване. Извадете и изцедете от излишната мазнина.
В купа разбийте яйцето. Сложете картофа, лука, сиренето (натрошено) и копъра, нарязан на дребно. Разбъркайте и напълнете лодките от чушки.
Поставете в тавичка за печене. Сложете парченца краве масло и печете пълнените чушки в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.
Малко преди да извадите поръсете с настъргания кашкавал.
Извадете и сервирайте вашите чушките пълнени с картофи и сирене топли или студени.