Начин на приготвяне
Картофите се измиват, подсушават и надупчват с вилица. Всеки картоф се увива в алуминиево фолио, като се посолява малко.
Картофите се поставят в еър фрайър за 10 минути на 200 °C. След изпичане картофите се отрязват до половината на кръст. Разтварят се с помощта на вилица и се намачква вътрешността.
Посолява се разтвореният печен картоф, поставя се част от краве маслото и парченца топено сирене. С помощта на вилица се разбърква и притиска.
Гъбите се нарязват на ситно и се запържват с 1 с.л. краве масло, прибавя се и шунката, нарязан на ситно. Овкусяват се с черен пипер и розмарин.
Плънката се разпределя върху картофите. Накрая се поръсва с останалия кашкавал.
Сочните пълнени картофи се запичат в еър фрайър за 10 минути на 180 °C.
При сервиране се поръсват със ситно нарязан магданоз нашите пълнени картофи с шунка и топено сирене.