Начин на приготвяне
Обелете, измийте и нарежете зеленчуците на дребно, а картофите на кубчета. В тенджера под налягане сложете 3 с.л олио и го загрейте.
Запържете всички зеленчуци вътре за кратко. Налейте вода. Сложете месото, подправките, фидето и изчакайте да заври. Затворете капака и варете 15 минути.
Махнете от котлона, изчакайте да излезе парата и отворете капака. Извадете месото, охладете леко и накъсайте на малки парчета. Върнете в тенджерата.
Направете застройката за любимата свинска супа като разбиете жълтъка, киселото мляко и брашното с тел.
Вземете един черпак от супата и сложете в застройката. Разбъркайте и сложете втори черпак и така, докато се уеднаквят температурите.
Върнете месната супа отново на котлона и изчакайте да заври.
Сервирайте готовата супа с грах и месо в подходящи чинии, топла.