Задушен заек с бира

Задушен заек с бира
Снимка: Христилияна Василева
1 / 2
25/06/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене130 мин.
Общо160 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Заекът се почиства от вътрешностите и се измива.

Картофите се обелват и нарязват на по-едри парчета.

Сложете картофите в тава.

Върху тях поставете заека.

Овкусете на вкус заека и картофите със сол и черен пипер.

По желание може да добавите и червен пипер.

В тавата сипете малко олио и половин литър бира.

Тавата се завива с фолио и се слага във фурната.

Печете заека на фурна на 180-190 градуса за около два часа.

След тези два часа отстранете фолиото от тавата с вкусния задушен заек.

Оставете задушения заек с бира да се запече малко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest