Начин на приготвяне
В подходяща стъклена или порцеланова купа смесваме пилешките крилца, смления черен пипер, портокаловия мармалад, соса от червени боровинки, лютия барбекю сос и белия оцет. Разбъркваме хубаво, докато пилешките крилца се облеят много добре със соса. Покриваме с фолио и слагаме купата в хладилник за 2 часа или за цяла нощ.
Слагаме маринованите крилца на предварително загрятото барбекю, като леко сме намазали плочата с мазнина. Печем крилцата за около 15-20 минути, като ги обръщаме от всички страни. След това хубаво намазваме пилешките крилца с маринатата и печем за още 10 минути.
Перфектните пилешки крилца на барбекю с червена боровинка за нашата трапеза. Остава само да си налеем халба студена бира.