Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пържено пиле»Бързи пилешки крилца на тиган

Бързи пилешки крилца на тиган

Бързи пилешки крилца на тиган
Снимка: MIGLENA
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Хапва ви се нещо вкусно, но и бързо за приготвяне - тези пилешки крилца са перфектният вариант за вас"

Необходими продукти

  • пилешки бульон - 1 - 2 кубчета
  • пилешки крилца - 1 килограм
  • чесън - 1 глава (цяла)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте крилцата и ги почистете. Нарежете ги на парчета и начупете върху тях пилешкия бульон, разбъркайте добре.

Изчистете главата чесън, но без да я белите - само махнете горната люспа. Отделете всяка една скилидка.

Загрейте олио в тиган. Сложете по едно и също време чесъна и крилцата.

Изпържете пилето до хубав златист цвят и от двете страни.

Бързите пилешки крилца на тиган са готови.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: