Пълнено телешко филе

Пълнено телешко филе
11/03/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене75 мин.
Общо100 мин.
Порции8
"Задължително поднесете готовото печено месо, полято със соса. Добър апетит!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко.

Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките гъби, пресования чесън и ивичките пилешко месо и налейте виното.

Когато сместа остане на мазнина, поръсете с кърито, солта, черния пипер и ситно нарязаната люта чушка.

Запържете в маслото брашното, добавете бульона и малко червено вино, бъркайте, докато леко се сгъсти, сипете соевия сос и свалете от огъня.

Сложете плънката в средата на месото, което според формата свийте на плик или на топка, и печете на скара или във фурна. По желание завържете с конец.

Поднесете готовото печено месо, полято със соса, сервирайте със зеленчуци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: