Райска супа

12/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо60
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре белтъците, прибавете жълтъците, настъргания кашкавал и галета и размесете.

Гребвайте с чаена лъжичка от сместа и пускайте във врящия телешки бульон и млякото.

Получените галушки трябва да врат поне 10 мин., готови са, когато изплуват на повърхността.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар