edin.bg»Рецепти»Салати»Рибна Салата»Лесен маринован паламуд

Лесен маринован паламуд

MarianaMariana
Новак
693
1
62
Лесен маринован паламуд
07/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Арпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на вкус.

Продуктите се кипват и се варят около 25-30 минути на тих огън.

Рибата се почиства, нарязва на парчета и прибавя към маринатата. Слагат се ситно нарязаните копър и магданоз, паламудът се вари още 10 минути. Оставя се да изстине и се поднася като рибна салата в подходящ глинен съд за по-атрактивна презентация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: