edin.bg»Рецепти»Салати»Рибна Салата»Лесен маринован паламуд

Лесен маринован паламуд

MarianeMariane
Новак
6943419
Лесен маринован паламуд
07/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Арпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на вкус.

Продуктите се кипват и се варят около 25-30 минути на тих огън.

Рибата се почиства, нарязва на парчета и прибавя към маринатата. Слагат се ситно нарязаните копър и магданоз, паламудът се вари още 10 минути. Оставя се да изстине и се поднася като рибна салата в подходящ глинен съд за по-атрактивна презентация.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: