edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Шишчета»Обикновен агнешки кебап

Обикновен агнешки кебап

MarianaMariana
Новак
693
1
62
Обикновен агнешки кебап
27/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции3

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 600 - 700 г бут
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.

След това нижем месото на шишове и печем до готовност на тиха жар.

Поръсваме топлите шишчета със ситно нарязани пресен лук и магданоз и поднасяме веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: