Градинарска супа ренде

MarianaMariana
Новак
688
6
26/09/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме на едно ренде целината, морковите, пащърнака и корените от магданоз. Пускаме ги в съд с вряла подсолена вода и вари около 30 минути, след което прибавяме дребно нарязаните картофи.

Когато зеленчуците са почти готови, загряваме олиото и запържваме до омекване ситно нарязаната глава лук или стрък праз. Омекне ли лукът, овуксяваме с черен пипер и изливаме запръжката в супата.

Оставяме градинарската супа да поври още 10 минути на тих огън, слагаме ситно нарязания магданоз и сваляме от котлона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар