Овнешко със зелен фасул

MarianaMariana
Новак
691
52
14/08/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо40
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме овнешкото месо на големи парчета, посоляваме го добре и го слагаме да се пържи в част от маслото до зачервяване.

Прибавяме ситно нарязания лук, пържим до омекване и поръсваме с червения пипер. Заливаме месото с гореща вода, колкото да го покрие, и варим на умерен огън до полуомекване.

Прибавяме в съда почистения и нарязан зелен фасул. Оставяме ястието да се готви на тих огън.

Когато фасулът и месото са готови, загряваме 2 с.л. масло и запържваме брашното. Разреждаме запръжката с настърганите домати и прибавяме към фасула. Поръсваме с магданоз и копър и варим още 10 минути.

Поднасяме с кисело мляко.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар