Edin.bg»Избрани Колекции»Ориз със Свинско и Зелен Фасул на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ориз със Свинско и Зелен Фасул на Фурна

Ориз със Свинско и Зелен Фасул на Фурна

Разгледай всички 12 избрани предложения за ориз със свинско и зелен фасул на фурна в Edin.bg.
Свинско със зелен фасул и доматиСвинско със зелен фасул и доматиСвинското със зелен фасул и домати е готово....
Агнешка манджа с ориз и зелен фасулАгнешка манджа с ориз и зелен фасул
Агнешката манджа с ориз и зелен фасул е готова....
Овнешко със зелен фасулОвнешко със зелен фасул
Прибавяме в съда почистения и нарязан зелен фасул. Оставяме ястието да се готви на тих огън....
Млад зелен фасул плакияМлад зелен фасул плакия
Почистеният и нарязан на едро млад зелен фасул се слага в дълбока тенджера....
Зелен фасул в панировкаЗелен фасул в панировка
Зеленият фасул в панировка е много вкусен!...
Зелен фасул с царевицаЗелен фасул с царевица
Задушете в олиото ситно нарязания лук, прибавете нарязаните на кубчета домати и щом се поизпържат, сложете зелен фасул и царевицата....
Постен зелен фасул плакияПостен зелен фасул плакия
Продуктите се заливат с олиото, посолява се на вкус, разбърква се с всичко, залива се с вода, колкото да покрие зеления фасул....
Зелен фасул по калугерскиЗелен фасул по калугерски
Зеленият фасул се почиства, поръсва се с малко сол, претрива се и се изплаква, след което се слага в подходяща тенджера....
Ориз на фурна с цяло пиле и свинскоОриз на фурна с цяло пиле и свинско
Печете ориза на фурна до готовност, като може да се наложи да сипете още малко вода. Оризът на фурна с цяло пиле и свинско е много вкусен....
Салата от пресен зелен фасулСалата от пресен зелен фасул
Взимаме съвсем пресен зелен фасул от градината. Почистваме го добре и го нарязваме на 2-3 части напречно....
Лесна чорба от зелен фасулЛесна чорба от зелен фасул
Изсипваме запръжката при сварения зелен фасул и варим още 15-20 минути на тих огън....
Икономична супа със зелен фасулИкономична супа със зелен фасул
Почистете зеления фасул, начупете го на 2-3 части и го варете в подсолена вода до омекване. Отцедете и прехвърлете в зеленчуковия бульон....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
54
42
32
21
10
Дай твоята оценка: