Edin.bg»Избрани Колекции»Зелен Фасул със Свинско

Прибавяме в съда почистения и нарязан зелен фасул. Оставяме ястието да се готви на тих огън....

Почистеният и нарязан на едро млад зелен фасул се слага в дълбока тенджера....

Задушете в олиото ситно нарязания лук, прибавете нарязаните на кубчета домати и щом се поизпържат, сложете зелен фасул и царевицата....

Продуктите се заливат с олиото, посолява се на вкус, разбърква се с всичко, залива се с вода, колкото да покрие зеления фасул....

Зеленият фасул се почиства, поръсва се с малко сол, претрива се и се изплаква, след което се слага в подходяща тенджера....

Взимаме съвсем пресен зелен фасул от градината. Почистваме го добре и го нарязваме на 2-3 части напречно....

Изсипваме запръжката при сварения зелен фасул и варим още 15-20 минути на тих огън....

Почистете зеления фасул, начупете го на 2-3 части и го варете в подсолена вода до омекване. Отцедете и прехвърлете в зеленчуковия бульон....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
54
44
32
20
10
Дай твоята оценка: