Заешки кебап

MarianaMariana
Новак
693
1
62
12/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4
"Ароматен и много вкусен става този заешки кебап. Да не забравите и за картофеното пюренце към него"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заека накисваме в равни части вода и оцет за около 12 часа. След това го отцеждаме, набождаме на шиш и печем върху разгоряла жар или скара.

Отделно в една винена чаша оцет разбиваме маслото, киселото мляко и пресования чесън. Добавяме сол на вкус, наливаме 1 ч.ч. вода и кипваме сместа на котлона.

Когато сосът кипне, прибавяме нарязаното на порции печено заешко и оставяме ястието да се готви още 10 минути на тих огън.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: