Лесна чорба от свинско месо

MarianaMariana
Новак
688
6
06/08/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене65 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо89
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Уникална супа, която е много подходяща за студените месеци от годината, когато имате под ръка зелев сок.

Свинското месо се нарязва на дребни парчета и се пържи до зачервяване в маста. Когато се позапържи, прибавяме ситно нарязания лук.

Щом омекне лукът, прибавяме брашното, запържваме за кратко и зачервяваме с червения пипер.

Разреждаме запръжката с вода и зелева чорба на вкус. Оставяме да кипне и варим около 40 минути на тих огън.

Добавяме ориза и варим до пълното му сваряване. Преди да свалим чорбата от котлона, овкусяваме с черен пипер, сол и ситно нарязан магданоз или джоджен.

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар