Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
моля да ми обясните как се претака туршия в буркан ? Благодаря предварително .
11.01.2024 18:55
Анонимен
Анонимен
Солта трябва да бъде от 20 до 40 грама на литър. Това количество тук ми се струва твърде голямо.
22.10.2023 20:48
1
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
И аз обичам да си правя такава туршия и киселото зеле. На 1 литър вода / 40 г сол. Разтварям я , но не я варя. Разтворена добре солта , заливам и не претакам. И не отварям , поне месец.
11.10.2023 20:55
3
Анонимен
Анонимен
Колко точно сол се слага на литър вода?
05.10.2023 17:21
4
1
Покажи всички подкоментари