Edin.bg»Избрани Колекции»Свинско с Бамя на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско с Бамя на Фурна

Свинско с Бамя на Фурна

Разгледай всички 12 избрани предложения за свинско с бамя на фурна в Edin.bg.
Бамя на фурнаБамя на фурнаДолива се 1 чаена чаша гореща вода и плакията се пече в умерена фурна, докато остане на соса....
Задушено свинско с бамяЗадушено свинско с бамя
Загрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване....
Печено свинско на фурна с ароматни билкиПечено свинско на фурна с ароматни билки
Поставете маринованото свинско в подходяща тава, подредете манатарките и печете във фурна под фолио за около 50 мин....
Ориз на фурна с цяло пиле и свинскоОриз на фурна с цяло пиле и свинско
Печете ориза на фурна до готовност, като може да се наложи да сипете още малко вода. Оризът на фурна с цяло пиле и свинско е много вкусен....
Свинско контрафиле на фурнаСвинско контрафиле на фурна
Свинското контрафиле на фурна е готово....
Свинско със зеле на фурнаСвинско със зеле на фурна
Поставя се свинско със зеле на фурна за 60 минути на 180°C....
Кокошка с бамяКокошка с бамя
Почистваме бамята, измиваме я добре и я слагаме да се вари във вода, в която сме добавили 100 мл оцет. Когато бамята поомекне, я отцеждаме и изплакваме...
Класическо свинско с грах на фурнаКласическо свинско с грах на фурна
Печете ястието в умерено загрята фурна до готовност. Класическото свинско с грах на фурна е много вкусно....
Крехко свинско с праз на фурнаКрехко свинско с праз на фурна
Много вкусно ястие е крехко свинско с праз на фурна. Ако ви харесва тази рецепта, опитайте непременно и от тези рецепти за свинско на тиган....
Свинско с гъбен сос на фурнаСвинско с гъбен сос на фурна
Запечените пържоли се заливат с вкусният гъбен сос и се хапва свинско с гъбен сос на фурна....
Телешка яхния с бамяТелешка яхния с бамя
Нарежете телешкото месо на средно големи парчета и го запържете до зачервяване в олиото. Добавете лука и пържете до омекването му. Когато лукът е...
Бамя с лимонов сокБамя с лимонов сок
Лукът се нарязва на дребно и се запържва в зехтина. Когато омекне, се прибавя лимоновият сок, виното и бамята. Продуктите се заливат с топла вода,...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: