Начин на приготвяне
Месото измийте и подсушете. Направете напречни разрези на около сантиметър, но не до края. Използвах две дъски и с помощта на остър нож нарязах месото.
В прорезите сложете слайсовете бекон, филийките лук и пушеното топено сирене .
В купата на пасатора насъсайте билките, чесъна надребнете добавете меда, зехтина, горчицата, соевия сос, пиперите, солта, бирата и пасирайте.
С получената смес полейте месото, увийте в алуминиево фолио и сложете в хладилник за една нощ.
Поставете маринованото свинско в подходяща тава, подредете манатарките и печете във фурна под фолио за около 50 мин.
Отстранете фолиото и допечете до приятен загар на свинското.
Охладете сочното печено свинско за 10 минути.
Поднесете печеното свинско на фурна с ароматни билки на порции с манатарките, полейте със сосчето от печенето.
Вкусотия !