Edin.bg»Избрани Колекции»Свинско Рагу
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от свинско рагуСвинското рагу се слага в тенджера под налягане, напълнена с леко подсолена вода....
Лесно телешко рагу
Почистваме филето, нарязваме го на 2-3 парчета и го запържваме в загрятата мазнина до равномерно зачервяване. Добавяме нарязания на филийки лук, а...
Шарено месно рагу
В тиган сгорещете 2 с.л. олио и запържете ситно нарязания лук и настърганите на едро ренде моркови и картофи.
Добавете каймата и пържете, докато...
Говеждо рагу със зарзават
Загрейте половината масло и запържете до омекване ситно нарязания лук.
Прибавете към него месото, нарязано на малки късове и оставете да се задушава...
Рагу със зелеви листа
Много лесно и вкусно ястие, което е чудесно за по-топлите месеци от годината.
Подбират се свежи зелеви листа, които се попарват до омекване в...
Картофена яхния с рагу
Загрейте олиото в тенджера и задушете рагуто с малко вода.
Когато месото промени цвета си, добавете нарязаните на по-едро картофи.
Поръсете...
Селска бобена гозба с рагу
Накисваме за една нощ боб за готвене, изплакваме го и го слагаме в гювеч.
Прибавяме и останалите продукти - нарязани лук, морков, олио, сол и...
Рагу от говеждо месо по израелски
Говеждото се нарязва на парчета и се запържва в тенджера с мазнината заедно със ситно нарязаните лук и чесън.
Запръжката се поръсва със захар,...
Постно рагу от печурки с пресен лук
Нарежете зеления лук и го задушете в зехтина. Добавете чесъна и гответе още 1-2 минути.
Прибавете нарязаните гъби и поръсете със сол и черен пипер...
Мариновано свинско филе
Маринованото свинско филе поставяме в тава, заливаме с маслото, добавяме малко от маринатата и печем в умерена фурна....
Печено свинско джоланче
Тази рецепта за печено свинско джоланче ви гарантира сочно и ароматно ястие, което ще зарадва всички любители на месото....
Свинско сърце пане
Панираме резените свинско сърце последователно в яйце, галета и пак яйце, след което пържим в сгорещено масло до златисто....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: